2014. december 29. 16:25 - Az 500 legjobb album 2 arca

Elérhető „achievementek”

<előadó neve> Little Expert Achievement: X végighallgatja a játék során egy adott előadó legalább 3 albumát.

<előadó neve> Medium Expert Achievement: X végighallgatja a játék során egy adott előadó legalább 5 albumát.

<előadó neve> Real Expert Achievement: X végighallgatja a játék során egy adott előadó legalább 5 albumát (ezek nem feltétlenül vannak meg neki), és ezeken kívül otthon megvan neki legalább 1 további album (EP, maxi nem számít) bármilyen eredeti hanghordozón.

Concert Goer Achievement: X már jelen volt az adott album előadójának koncertjén (csak akkor kapja meg, ha az előadó pont ezen a néven lépett fel – pl. Paul McCartney koncertje nem minősül Beatles-koncertnek). Előadónként egyszer jár.

Active Concert Goer Achievement: X már jelen volt az adott album előadójának több (minimum 2) koncertjén (csak akkor kapja meg, ha az előadó pont ezen a néven lépett fel – pl. Paul McCartney koncertje nem minősül Beatles-koncertnek). Előadónként egyszer jár.

Proud Owner Achievement: X-nek megvan az adott album eredeti hanghordozón. Díszkiadás, dupla CD-s változat, remastered version stb. is számít. Átdolgozás (akusztikus verzió stb.) nem számít.

Super Proud Owner Achievement: X-nek megvan az adott album eredeti hanghordozón, minimum két verzióban vagy példányban. Díszkiadás, dupla CD-s változat, remastered version, illetve akusztikus verzió, átdolgozás stb. is számít.

Compulsive Buyer Achievement: X a játék során megszerez egy lemezt a listáról eredeti hanghordozón, miután hallotta a lemezt a játék során. Díszkiadás, dupla CD-s változat, remastered version stb. is számít.

Virgin Listener Achievement: X végighallgatja az adott albumot, és nem tűnik ismerősnek egyetlen szám se.

Full Virgin Listener Achievement: X végighallgatja az adott albumot, és nem tűnik ismerősnek egyetlen szám se. Az előadó neve sem volt ismerős neki korábban.

One Night Stand Achievement: X teljesíti a Full Virgin Listener Achievement követelményeit, mindemellett A- vagy A (8-9) értékelést ad az albumra. Mivel a Full Virgin Listener Achievementre épül, azt nem kell külön feltüntetni, hanem csak ez jár.

Love At First Listening Achievement: X teljesíti a Full Virgin Listener Achievement követelményeit, mindemellett A+ (10) értékelést ad az albumra. Mivel a Full Virgin Listener Achievementre épül, azt nem kell külön feltüntetni, hanem csak ez jár.

Terrible First Date Achievement: X teljesíti a Virgin Listener Achievement követelményeit, mindemellett C+ (4) vagy rosszabb értékelést ad az albumra. Mivel a Virgin Listener Achievementre épül, azt nem kell külön feltüntetni, hanem csak ez jár.

Similar Taste Achievement: X és Y ugyanazt azt az értékelést adja az albumra, és legalább 3 számot mindketten kiemelnek jóként (mindketten megkapják).

Pedálgyerek Achievement: X végighallgatja az albumot, majd legalább 3 számot újrahallgat róla.

Pedálember Achievement: X végighallgatja az albumot az adott játéknap alatt kétszer.

Mazochist Achievement: X végighallgatja az albumot, majd 0-2 (E, D vagy C-) értékelést ad rá.

Rolling Stone Hater Achievement: X egymás után 5 albumra 7-es (B+) értékelésnél rosszabbat ad.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr157020047
süti beállítások módosítása