2015. január 09. 07:08 - Az 500 legjobb album 2 arca

492. Eurythmics – Touch (1983)

touch.jpeg

 

Dönci

1983 jó évjárat volt. :) Annie Lennox hangja fergeteges. Hű, eddig az összes szám tetszik, pedig már a lemez felénél járok. Mondjuk a második felére már kezd kicsit sablonossá válni. Nagyon hasonlóak a hangzások, és nem minden számot lehet megkülönböztetni az előzőtől. De ez is ér egy hetest azért.

B+ (7)

Lepa

A Eurythmics egyike azon számos régi popbandának, amiről persze hallottam, de nem tudok számot kötni a nevükhöz. Aztán elkezdődik, és persze ismerem az első számot, bár leginkább egy jó feldolgozásból (nem emlékszem, kitől). Amúgy nagyon nem az én világom az ilyen zene. A harmadik szám az első, ami zeneileg értékelhető (Right By Your Side) – van benne egy kis karibi hangulat. A Cool Blue-t is ismerem valami feldolgozásból szerintem. Bárcsak emlékeznék az előadóra! A Who's That Girl annyira nem ismerős, bár lehet, hogy gyerekkoromban hallottam. A No Fear... szörnyű. A többi szám csak simán uncsi, és rendkívül idejétmúlt hangszerelésűnek hangzik ma. 200 forintért se venném meg az albumot.

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr607054261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása