2015. január 27. 12:04 - Az 500 legjobb album 2 arca

474. Elvis Costello and the Attractions – Armed Forces (1979)

elvis_costello_armed_forces_1.jpg

Dönci

Erről az úrról is sokat hallottam, de még nem hallgattam lemezét. Az Oliver's Army biztos nagy sláger (volt), az ismerős. A Big Boys is jó. Kellemes popzene ez. Sunday's Best: a keringőket szeretem. :) Ér egy erős hetest a cucc.

B+ (7)

Pedálgyerek Achievement (Green Shirt, Oliver's Army, Big Boys)

Lepa

Az Accidents Will Happen jó nyitás. A Senior Service is jó. Midig meglepődök, mennyi jó zene volt a 70-es években. Az Oliver's Army is királyos. A Green Shirt is. Majd inkább akkor szólok, ha nem tetszik valami. A lemez második felére lankad a figyelmem, de ott is vannak jobb számok. A Two Little Hitlersnek nem csak a címe zseniális. A bónusz szám, a (What's So Funny 'Bout) Peace, Love and Understanding is jó. Erős 8-as az album, grower-potenciállal. 2. lemez (bónusz): Elég jó, amúgy Elvis sokszor elég „náthásan” ejti az „n”-t, vagy inkább nem is ejti.

A- (8)

Virgin Listener Achievement; Pedálember Achievement; Compulsive Buyer Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr627108033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása