2015. február 08. 00:01 - Az 500 legjobb album 2 arca

462. R. E. M. – Document (1987)

r_e_m_-_document.jpg

Dönci

A Finest Worksong még mindig király szám. Az első R. E. M.-koncertemen ezzel nyitottak, de szép is volt. :) A Welcome to the Occupation is kajmánság. Az ITEOTWAWKI(AIFF) nagyon jó. És jól esik újrahallani a The One I Love-ot is. A Fireplace szaxija is jó. A King of Birds óriási. Az utolsó szám sem rossz. Ér egy gyenge nyolcast ez a lemez, mert azért csináltak sokkal jobbakat. A bónuszok sem rontanak a lemezen.

A- (8)

Proud Owner Achievement; Active Concert Goer Achievement; Similar Taste Achievement

Lepa

A Worksong még mindig nem a kedvencem, pedig elvileg sláger. Az Occupation például egyből sokkal jobb. A Disturbance at the Heron House is királyos. A Strange elmegy, kicsit green dayes. Az End of the World is jó szám. Meg a The One I Love is. A Fireplace viszont nem tetszik, kivéve a szaxis szólót a közepén. A King of Birds tetszik, a nyugisabb számaik egyébként sokszor valamiért jobban bejönnek. A záró szám nem túl nagy élmény. Az egy-két gyengébb számot leszámítva jó album, és a jó számok tényleg jók, nem kopnak el, ezért megkapja a gyengébbfajta 8-ast. (Bónuszok: az élő felvételek és a Last Date jó, a Worksongból nem kellett volna még 2 verzió).

A- (8)

Similar Taste Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr617130473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása