2015. február 25. 08:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

445. Jane's Addiction – Ritual De Lo Habitual (1990)

ritual-de-lo-habitual-300x300.jpg

Lepa

Tökös számok, nincs velük probléma. Egyik se rossz, nekem az Obvious emelkedik ki elsőre. Ez már igazi kilencvenes évekbeli zene (pedig nagyon a legelején járunk). A Three Days az első kifejezetten uncsi szám. A vége felé szintén kicsit hosszabbnak és egyúttal unalmasabbnak is tűnnek a számok. Amúgy eléggé bulizene, de otthon épp ezért nem annyira hallgatnám. A hegedűszóló jó az Of Course c. szám elején. Ritkán hallani ilyet hard rockban. A vége megint kicsit uncsi. Erős hetesnek indult, közepes hetes lett belőle.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Eddig nem volt rajta rossz szám, bár tény, hogy kiemelkedő sem (a 4. dalnál járok). A Three Days nagy királyság. Ezek az elborult dolgok bejönnek. :) A hosszú számok jobban bejönnek, mint a rövidebbek. Jó lemez volt ez, de magamtól lehet, hogy nem tenném be. Kap egy hetest.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr607204969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása