2015. február 26. 04:44 - Az 500 legjobb album 2 arca

444. Madonna – Music (2000)

madonna_music300x300.jpg

Dönci

A címadó dalt már megszoktam, de a 2. szám kritikán aluli. A Runaway Lover is kegyetlenül rossz. Az I Deserve It kiemelkedően jó ezen a lemezen, de ettől még közepes. A Nobody's Perfect most is jó (de régen azért jobban tetszett). A Paradise régen szintén sokkal jobban tetszett. Most nem találom ezt a hangulatot. A Gone nem rossz. Nem tudok jó szívvel sem ötösnél jobbat adni neki.

B- (5)

Lepa

Egy album, aminek a megjelenéséről végre vannak emlékeim (bár sose hallottam egészében). Mivel Madonnát sose szerettem, majd jelzem, ha van szám, ami tetszik rajta. Az I Deserve It-nél pislákol némi remény. Hú, de undorító ez a széteffektezett Nobody's Perfect. Viszont ügyesen vegyíti az unalmas részeket az idegesítőekkel. A Don't Tell Me alatt hallható el-elakadó, szaggatott gitárfutam jó ötlet. A What It Feels Like elmegy (de nem jó azért). Asszem, az American Pie csak bónusz, de nem sokat változtatna az értékelésen.

C+ (4)

Címkék: 2000 music madonna
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr827205077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása