2015. február 28. 09:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

442. Steve Miller Band – Fly Like An Eagle (1976)

stevemiller-300x300.jpg

Dönci

Jó kis zene ez, megvan, honnan merített Jeff Buckley vagy a Jamiroquai. A Serenade nagyon király. A Dance, Dance, Dance-ért kár, nem kellett volna a countryt erőltetni. A 2. felére azért ellaposodik. Sőt, igazából már a közepére lapos volt. Pedig ígéretesen nyitott. Az utolsó két szám nem rossz, de nem menti meg a lemezt a 6-ostól.

B (6)

Full Virgin Listener Achievement

Lepa

Ez is egy vinyl-felvétel. Az intró nem különösebben extra, de a címadó szám jó. A nintendós effektek azért viccesek a végén. A Serenade is tetszik. A Dance, Dance, Dance is tetszik, pedig country. Elég változatos stílusokból áll össze a lemez, a You Send Me pl. kicsit korai bitliszes (elég jó szám). A Blue Odyssey/Sweet Maree is jó. Az utolsó annyira nem fog meg. Igényes, profin előadott zene, ráadásul változatos is. Megkap egy gyenge 8-ast. A zenekar neve annyira átlagos, hogy full virgint nem merek adni.

A- (8)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr687206155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása