2015. március 01. 03:01 - Az 500 legjobb album 2 arca

441. War – The World Is a Ghetto (1972)

war300x300.jpg

Lepa

A Cisco Kid királyos, az elejétől kezdve megfog. Where Was You At – jó kis angol nyelvtan a számcímben, amúgy tetszetős ez is. Házibuliba háttérzenének kitűnő. A City, Country, City pedig már egy igazán kiemelkedő, őrült jammelés. De a Four Cornered Roomot is ki kell emelnem a jó kis törzsi hangulata miatt. A címadóba se lehet belekötni, de talán eddig a legkevésbé érdekes szám. A záró se rossz. Pozitív meglepetés a lemez, végig jó – ilyen névvel és címmel valami béna hip-hopra számítottam volna.

A- (8)

One Night Stand Achievement

Dönci

A City, Country, City az első, ami megfog. Az tök jó, a többi feledhető volt. A Four Cornered Room is király. Kicsit olyan, mintha a Hairből jött volna elő. A címadó szám is rendben volt. Az utolsó szám megint csak eltelt. Kap egy hatost a minőségingadozás miatt.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr737206181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása