2015. március 04. 06:29 - Az 500 legjobb album 2 arca

438. Suicide – Suicide (1977)

suicide.jpg

Dönci

A Ghost Rider nagy királyság. El sem hiszem, hogy 1977-es! Tök megállja a helyét ma is. A Rocket U. S. A. meg egyenes folytatás. Azta, micsoda muzsika, a Death in Vegas biztos merített tőlük is. Nagyon jól esik ilyet hallgatni most (persze valószínűleg ez is hangulatzene, de most elkapott). :) A Cheree is frenetikus. A Johnny volt az első gyengébb, de az is csak a többihez képest. A Girl megint kiváló. A Frankie Teardrop biztos hatott Nick Cave-re is, bár kicsit talán hosszú a maga 10 és fél percével. A Che is nagyon rendben van. Ér egy izmos one night standet ma.

A (9)

One Night Stand Achievement

Lepa

Elég monoton, de érdekes a kezdés. A Rocket U. S. A. is hasonló. A Cheree-ben van eddig a legtöbb akkord – 3. Jó progresszív a Johnny is. A Girl kicsit uncsibb a többinél. A Frankie Teardrop lesz a központi darab – úgy érzem – a maga tíz percével. Lehetne valami horror vagy thriller betétdala. „We're all Frankies”, jól értem? :) A Ché c. számból lopta a Noir Désir az egyik számát (Des Armes), legalábbis totál ugyanaz az alap. Jó album, királyos dolgok születtek ezekben az években, de a Devo jobban tetszett. Azért ez is ér egy nyócast. A maga idejében nagyon újító lehetett.

A- (8)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr257230067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása