2015. március 06. 06:50 - Az 500 legjobb album 2 arca

436. Boogie Down Productions – Criminal Minded (1987)

criminal_minded.jpg

Dönci

A Poetryből kiindulva, nem tudták még, mennyi scratch elegendő egy számba. :) A Word From Our Sponsor jó. Igazából nem nagyon fognak meg ezek a dalok. Nagyon minimalista a zeneiség. A rímek, amiket kiveszek elég jók, tehát az MC-kkel nincs baj, de valahogy nem működik. Kap egy négyest.

C+ (4)

Lepa

A borító és a cím alapján nem számítok semmi jóra. Elég minimálzene a Poetry. A South Bronx már jobb, van benne energia. A maga korában ez még elég jó lehetett. Mondjuk sose értettem, miért kell ezerszer kimondani az előadó nevét a számban („Boogie Down”, „KRS-One”), meg a „fresh for 86” se túl fantáziadús. :) A Word From Our Sponsor végén elég gagyi a „dobszóló”. Amúgy elég egy kaptafa a lemez, állítólag a szövegvilága miatt volt korszakalkotó, az első igazán bűnözőtematikájú hiphop album. Ám legyen. A végére eléggé unalomba fullad, nem nagyon tudom a többi hiphop fölé helyezni zeneileg.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr427230115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása