2015. március 08. 06:20 - Az 500 legjobb album 2 arca

434. The Cure – Boys Don't Cry (1980)

cure.jpg

Dönci

A címadó szám egyből király. :) A Plastic Passion gitárfutama is kiváló, a 10.15 Saturday Night meg újabb nagy sláger. A So What az egyetlen, ami talán lelóg a lemezről az őrületével, de az is jó. Kár, hogy az Object lekerült erről a verzióról. :) A Three Imaginary Boys is közel áll a szívemhez. Igazából nagy hiba nincs ezen az albumon. :) Ez a teljesítmény ma nyolcast ér.

A- (8)

Proud Owner Achievement; Active Concert Goer Achievement

Lepa

Ez még nem az igazi Cure, de mindenképp egy tehetséges és ígéretes post-punk banda. A kedvencem a 10.15 Saturday Night talán, ez már előrevítíti a későbbi zenéik hangulatát, de az afrikai témájú (Cairo, Arab) számaik is jók, illetve a punkosabb lendületű nóták (Grinding Halt). Talán csak egy uncsi szám van az albumon, az Another Day.

A- (8)

Proud Owner Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr167230145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása