2015. március 11. 11:59 - Az 500 legjobb album 2 arca

431. Nirvana – In Utero (1993)

inutero300x300.jpg

Lepa

Hát, nem egy könnyű hallgatnivaló, az biztos. A Heart-Shaped Box tradicionálisabb és kicsit slágeresebb azért, és a Rape Me is ez a kategória. A Dumb a lemez legnyugisabb pillanata talán. Nekem ezek tetszenek jobban, nem a zúzósabbak. Az All Apologiest is szeretem például. A jobb számok tényleg nagyon jók, 8-as.

A- (8)

Dönci

A Serve the Servants király kezdés. Kurt nagyon jól tudott ordítva énekelni. A Scentless Apprentice-ben ezt ismét bizonyítja. Szerintem a Nevermind után jó irányba léptek tovább, bár – utólag hallgatva, lehet, hogy a nosztalgiafaktor miatt – ezen is minden dal slágernek tűnik. Ha mégis ki kell még emelnem dalokat, azok ezek: Rape Me, Dumb, Frances Farmer..., Very Ape, All Apologies. Ez utóbbi a Placebo előadásában is jó volt. A Gallons of Rubbing Alcohol Flow Through the Strip miatt kap „csak" kilencest.

A (9)

Proud Owner Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr287248745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása