2015. március 24. 08:03 - Az 500 legjobb album 2 arca

418. Rage Against The Machine – The Battle of Los Angeles (1999)

rage-against-the-machine-the-battle-of-los-angeles-300x300.jpg

Dönci

Van húzása a cuccnak. A Gerilla Radio és a Calm Like a Bomb is súlyos. Igazából a közepére egysíkúvá válik. Nem érzem azt az őserőt, mint az első lemezüknél. Azért persze tökös, de valami hiányzik. Az Ashes... viszont nagy királyság. Kap egy izmos hetest.

B+ (7)

Lepa

Ha sláger is a Testify, nekem annyira nem ismerős. Annak idején viszont sokan hallgatták a RATM-t a környezetemben, szóval muszáj volt hallanom ezeket a számokat. A Guerilla Radio kicsit ismerősebb is. A Mic Checknél tartok, és eddig még mind jó. Bulizene, mondjuk elsősorban koncerten lennék az ilyenre kíváncsi, magamtól sose hallgattam rap-metalt (bár gimis korunkban még HC-rapnek hívták ezt a stílust). A Voice of the Voiceless is ismerős a régi szép időkből. Az Ashes In the Fall intrója fogós. A War Within a Breath is tökös zárás. Nem is nagyon kellett volna kiemelgetni itt dolgokat, végig egységes színvonalú album. Nekem nem kifejezetten stílusom, de a maga nemében teljesen igényes zene.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr107292699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása