2015. március 30. 07:26 - Az 500 legjobb album 2 arca

412. U2 – Boy (1981)

u2_boy.png

Dönci

Az I Will Follow jó kezdés. Az An Cat Dubh is király, sőt a Twilight sem volt gyenge. Az A Day Without Me nem annyira bika. A The Electric Co. ügyes. A Shadows and Tall Trees se rossz. Ma egy hetest ér ez a lemez.

B+ (7)

Proud Owner Achievement

Lepa

Fogalmam sincs, mit írtam erről a lemezről az MDCDC* során. A Twilight elég őrült ahhoz, hogy jobban tetsszen az I Will Follownál. Az Out of Control is vagány. Sajnos Bono énekhangja viszont egyszerűen nem tetszik. A lemez második fele alatt ritkán kaptam fel a fejem. Mindemellett tetszik a hangszerelés meg a zenei alap, ez még nem a nyálas U2.

B+ (7)

* Many Day CD Challenge – Korábban volt már rá utalás. Az 500 legjobb lemez hallgatása előtt végighallgattuk egymás CD-gyűjteményéből a külföldi (pop)zenei lemezeket.

 

Címkék: 1981 u2 boy bono
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr537315672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása