2015. április 12. 21:05 - Az 500 legjobb album 2 arca

399. Big Star – Radio City (1974)

radiocity300x300.jpg

Lepa

Az egyik kedvenc újonnan megismert bandám a játék során. Jó is a kezdés, az első két szám kitűnő (A Life Is White ismerősen is hangzik valahonnan). A harmadik átlagosabb, de a What's Going Ahn megint király. Nem tudom, mi fog meg bennük annyira – nem világmegváltó zene, mégis nagyon jó a hangulata. A Mod Lang az első olyan szám, ami nem annyira tetszik. A Daisy Glaze is királyos. A September Gurls jó slágeres, elsőre talán túlságosan is azért. A Morpha Too is jó, meg a záró szám. Tehát gyakorlatilag az egész lemez. Pedáloznom kell.

A (9)

Big Star Little Expert Achievement; Pedálember Achievement

Dönci

Az első szám jó, de a Life Is White kiváló. A Way Out West is tetszik. A You Get What You Deserve is ügyes. A Mod Lang és a Back of a Car is frankó. Ez utóbbi riffje ismerős is, de nem tudom honnan. A Daisy Glaze eddig a legjobb. A She's a Mover nem annyira bika. A September Gurls viszont az. A zárlat is rendben van. Kap egy nyolcast grower potenciállal. Jó kis banda ez.

A- (8)

Big Star Little Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr847357096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása