2015. április 28. 07:20 - Az 500 legjobb album 2 arca

383. Roxy Music – Country Life (1974)

country_life.jpg

Lepa

Jó merész borítója van a lemeznek a korához képest. Triptych: hú, de elvont – a kései Beatles hathatott rá, amúgy jó. Three and Nine: nyugis, de nem különleges. A Thrill of it All nem volt rossz. De kicsit beleunalmasodom a lemezbe egy idő után. Out of the Blue: nem rossz. Az If it Takes All Night is aranyos. A Casanova jammelése is szórakoztató, és a Bitter Sweet elvont, már-már abszurd hangulata is jó. A Really Good Time-ról nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, de hosszú távon talán bírnám. Az egész albummal bajban vagyok: lehet, hogy azért, mert nem sorrendben hallgattam, de nem áll össze, annyira sokféle dolog keveredik. Némelyik szám nyomtalanul elmúlt, a csúcspontokért viszont kap egy hetest.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Dönci

A Bitter Sweet az első igazán jó szám, a többi közepes volt, de nem volt rossz. A sok meló miatt nem igazán tudtam figyelni, úgyhogy 5 pontot kap.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr247397264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása