2015. május 08. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

373. TLC – CrazySexyCool (1994)

tlc-crazysexycool-cover_300x300.jpg

Lepa

Az ilyen jellegű zenében nem sok mindent tudok értékelni. A Kick Your Game csilingelései jók. Aztán nagyon sokáig semmi. A Sexy Interlude azért durva. Sajnos ez a zene rossz értelemben már előfutára a mai zenéknek, ahol a nők a klipben és a szövegekben is csak szexuális tárgyként vannak feltüntetve. Lehet, hogy a maga korában ez még nagy dolog volt. Sajnos zeneileg csak unalmas és xar számok (Switch) váltogatják egymást, nem tudom jobbra értékelni. A TLC nevet ismertem tinikoromban, és a Waterfalls is ismerősen csengett, így nem kapok szüzességi érdemérmet. Az utolsó szám valamiért picit jobban bejön, mint a többi. Emiatt fölfelé kerekítek, és megelőzi Don Henleyt.

C (3)

Dönci

Ekkortájt a Radioheadnek volt egy Creep című slágere. Az jobb. :D A Diggin' on You nem rossz. A címadó interlude eléggé zavaró. Jé, a Waterfalls már 20 éves szám?* Durva. Azt hittem, 2000-es évek eleje… Az If I Was Your Girlfriend is idegesít. A Sexy Interlude viszont vicces. A Take Our Time is zavar. A Can I Get a Witness is feledhető (igazából az egész lemez nem zavar sok vizet, a Waterfalls kivételével – micsoda szójáték). Amikor meg vizet zavar, akkor meg inkább rossz, mint jó. A „What the cough is going on?" szójáték büntet az utolsó számban.

C+ (4)

* Természetesen ez a lemez is 2014-ben került nálunk terítékre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr797427700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása