2015. június 21. 03:29 - Az 500 legjobb album 2 arca

329. Richard & Linda Thompson – Shoot Out the Lights (1982)

shoot-out-the-lights-300x300.jpg

Lepa

Egy évet léptünk előre a tegnapi lemezhez képest, ennek megfelelően fogom értékelni. :) Nagyon bejön a hangulata az első számnak, jók ezek a mély énekhangok, és a westernes hangzás. A Walking On A Wire pedig érzelmesebb vizekre evez, ahogy a csajos számok már az előző albumon is tették. Ez is jó szám. A Just the Motion is király – ugyanaz az érzésem, mint az előző albumnál: nem csinálnak világmegváltó dolgokat, de gyönyörűek a dallamok, és nagyon érzelmesen adja elő a csaj (Linda?). Aztán két gyengébb dal jön, beleértve a címadót. A Did She Jump... elmegy, a záró Wall of Death (micsoda hardcore-os cím!) megint jó. A jobb számokkal együtt is csak erős hetes. Annyit viszont megérdemel, hogy a bónuszokat is meghallgassam.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Az első szám nem valami bika. A második jobb, de az sem kiemelkedő. A többi szám sem hagy nyomot, csak úgy elmúlik a háttérben. Hát, egy gyenge hatosnál ez sem ér többet.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr337544092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása