2015. július 12. 03:08 - Az 500 legjobb album 2 arca

308. Lauryn Hill – The Miseducation of Lauryn Hill (1999)

laurynhillthemiseducationoflaurynhill300x300.jpg

Dönci

Hm, Lauryn egész jó MC. Mindenesetre jobb, mint Dee Dee King. ;) Santana szépen gitározik. Meg jó az énekhang. A Doo Wop (That Thing) is tök jó. Az intermezzókat eddig nem találtam érdekesnek. A Final Hour is egész dögös. Az I Used to Live Him vége a sok énekléssel már túl van tolva szerintem. Szép hangjuk van, csak sok. A Can't Take My Eyes Off of You-ért mindenképp pluszpontot kap. Ja, az bónusz. Akkor mindenesetre egy erős hatost adok rá.

B (6)

Lepa

Jajjaj, ez árenbí lesz! Szólok, ha tetszik valami. A To Zion spanyol gitárja tetszik. Ez a szám amúgy is a legjobb eddig. Viszont mire eljutok a Superstarig, már unom a lemezt, mint az állat, pedig csak 23 perc telt el a 77-ből… Az Israel / is real rímpár elsütése pedig -1 pontot jelent (a rappelős részek amúgy is rosszabbak, mint az éneklősek, bár utóbbiakban meg túl sok a hajlítás). Dögunalom ez a zene, az egész műfajt arra találták ki, hogy legyen mit adni a rádióban, ha kimegy ebédelni a stáb. Hú, de idegesítő ez a sok éneksáv az I Used To Love Himben is! Az Everything Is Everything meg nagyon bénán hangzik, de biztos sokatmondó, csak én vagyok kritizálós kedvemben. A Can't Take My Eyes Off of You ismerős, csak más feldolgozásban. Vagy csak a címük ugyanaz? Na mindegy. Nem sokkal jobb ez az album a tegnapi Tom Pettynél.

C+ (4)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr497609100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása