2015. július 23. 05:17 - Az 500 legjobb album 2 arca

297. Bob Dylan – John Wesley Harding (1967)

bob_dylan_john_wesley_harding.jpg

Lepa

Egy újabb jó Dylan-album, amit még nem ismertem egészében. Még a korai munkáira emlékeztet a hangszerelés (gitár + harmonika), de megjelennek ütősök és basszusgitár is. Jók a számok, majdnem mindet ki lehete emelni, úgyhogy ezzel most nem is próbálkozom. Egyetlen gyengéje (ha az egyáltalán), hogy akkor már sok album óta mentek az ilyen és hasonló számok, tehát sokat nem újított még magához képest sem.

A- (8)

Bob Dylan Little Expert Achievement, Compulsive Buyer Achievement

Dönci

A címadó dal nem rossz, de valószínűleg Dylan kevésbé lenne értékelhető, ha nem lenne ilyen egyedi hangja. Az As I Went Out One Morning klasszisokkal jobb az elsőnél. Az All Along the Watchtower is frankó. A Frankie Lee and Judas Priest se volt rossz. Az I Pity the Poor Immigrant megint jó szám, de közben volt pár feledhető. A záró I'll Be Your Baby Tonight megint frankó. Kap egy izmos hatost grower potenciállal.

B (6)

Bob Dylan Little Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr697639598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása