2015. július 25. 10:36 - Az 500 legjobb album 2 arca

295. Dolly Parton – Coat of Many Colors (1971)

dolly.jpg

Lepa

Milyen sűrűn vannak countrylemezek ezen a listán! Kicsit túl van reprezentálva a műfaj. Legalábbis ez mutatja, hogy amcsik rakták össze. Sajnos nagyon egybefolyik, pláne úgy, hogy munka közben hallgatom ugyebár, de talán a The Way I See You-t emelném ki elsőre. A záró lalalázós szám se rossz. Háttérben elmegy ez a zene, ezért meghallgatom a 4 bónuszt is a CD-verzióról. Egyáltalán nem rosszabbak ezek a bónuszok, mint az alapkínálat, de nem is jobbak. Megkapja az ötöst az album, mert igaz, hogy leginkább csak a stílus kedvelőinek nyújt élményt, de egyáltalán nem rossz egyik szám sem, és végig színvonalas, hangulatos.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Dönci

A címadó dal bejön, bár kíváncsi vagyok, megunom-e a lemezt, ha mind ilyen lesz. :D A Traveling Man is kellemes volt, hogy gyorsabb. Aztán sok hasonló hangulatú/tempójú dal jön. Nehezen megkülönböztethetők, de nem zavaró egyik sem. A Here I Am nem rossz. Kap egy erős ötöst.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr27646142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása