2015. július 30. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

290. MC5 – Kick Out the Jams (1969)

kick-out-the-jams-mc5_300x300.jpg

Dönci

Tökös muzsika ez. A Come Together kifejezetten jól zúz. Az utolsó szám elég pszichedelikusra sikerült a szavalással. Kap egy hetest, mert kellemes volt, de magamtól nem biztos, hogy feltenném.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Ó, egy élő album! Vagány a színpadra lépős szöveg, és az első szám is rendben van. A címadó szám is jó. Hú, azért van energia ebben a koncertben, főleg a korához képest. A Come Together eddig tán a legjobb szám. Azért a bitlisz jobban nyomta. ;) A Rocket Reducer is király. A második fele se rossz az albumnak, talán egy icipicit haloványabb. A záró Starship viszont megint kiemelkedő. Ez egy fantasztikus album lehetett a maga korában, most már értem, miért tartották a punk előfutárának őket (is). Simán megkap egy nyolcast mai füllel is.

A- (8)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr687656760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása