2015. augusztus 02. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

287. Talking Heads ˜– Talking Heads: 77 (1977)

th300x300.jpg

Lepa

Nézzük, milyen volt a TH albuma a punk nagy évében! Az első szám annyira nem fog meg. A New Feeling már vagányabb. A Happy Day is nagyon fura hangulatú, de jó. Aranyosak a számok végig, de kevésre kapom fel a fejem úgy igazán. A Don't Worry About the Government is vicces hangulatú. A Psycho Killer is tetszik. A Pulled Up királyos zárás, a legjobb szám a lemezen. Sajnos hullámzó volt az album, a jobb számok húzták fel nekem 7-esre.

B+ (7)

Talking Heads Little Expert Achievement

Dönci

Hallgatva a Talking Heads lemezeit, rá kell jönnöm, hogy valószínűleg sokkal nagyobb hatással voltak a The Clash munkásságára, mint nem. :) És azt sem csodálom, hogy a Radiohead tőlük vette a nevét. Eléggé király lemez lett ez, aztat megmondom már most. :) A két legjobb számot meg a lemez végére tenni aljasság, ugyanakkor az előzőek is eléggé ügyesek voltak, szóval bocsánatos bűn számukra. Adok neki egy izmos nyolcast grower potenciállal.

A- (8)

Talking Heads Little Expert Achievement; Pedálember Achivement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr627661674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása