2015. augusztus 05. 06:33 - Az 500 legjobb album 2 arca

284. Grateful Dead – Anthem of the Sun (1968)

grateful_dead_anthem_of_the_sun.jpg

Dönci

Vettem egyszer egy CD-t tőlük kb. 200 HUF-ért. Kb. egyszer hallgattam meg. Ez valahogy nem az én zeném. Az első szám elmegy a háttérbe, de nem érzem benne a mutatványt. Rendkívül unalmas a szólózgatás a 2. dalban. Vagy csak rosszkor kapott el ez a lemez. Mindenesetre öncélúnak érzem. Egy-két szám kifejezetten idegesít. Adok neki egy jó indulatú négyest.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Lepa

Remélem, nem hippizene lesz. Sajnos annak tűnik. Nem hallom a számhatárokat! Lehet, hogy nincsenek is, hanem hosszú, egybefolyós számok vannak. Ez olyasmi, mint amit Zappa parodizált az Inventionnel. Jó zenészek, meg minden, de nekem ezek a végeláthatatlan jammelések az Alligatorben például nem jönnek be. Egyik fülemen be, másikon ki ez az album, semmi se maradt meg belőle. Háttérben végül is nem zavart, de sose hallgatnék ilyet.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr487675342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása