2015. augusztus 19. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

270. Eminem – The Slim Shady LP (1999)

slim-shady.jpg

Dönci

Eléggé ütős lemez ez is. A My Name Is… meg a Guilty Conscience megalapozza a hangulatot. A Role Model meg a My Fault továbbra is nagy királyság. És a köztesek is izmosak voltak. A Cum on Everybody már az első verzével kiverhette sok embernél a biztosítékot a Kurt Cobainről mondottakkal. A Just Don't Give a Fuck is nagy sláger. A Bad Meets Evil később zenekarnév lesz. Igazából ez is egy fergeteges lemez, bár talán kicsit nehezebben emészthető. Nagyon erős nyolcast ér.

A- (8)

Eminem Little Expert Achievement; Proud Owner Achievement

Lepa

A My Name Is az egyetlen, amit cím alapján (is) ismerek. Nem annyira nagy szám az újabbakhoz képest. A Brain Damage egész jó. Az If I Had elég uncsi. A Rock Bottom a következő, ami picit is megfog. A Just Don't Give a Fuck is egész jó. Az I'm Shady tetszik. A Bad Meets Evil is jó, dallamos szövegű. Az utolsó is jó. Nagyon bottom-heavy az album, az első felén alig fogott meg valami, a vége felé erősen feljavul. Zeneileg amúgy említést se érdemel egyik szám se. Erős hatos.

B (6)

Eminem Little Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr557708330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása