2015. szeptember 07. 02:51 - Az 500 legjobb album 2 arca

251. Whitney Houston – Whitney Houston (1985)

whitney_houston-self_titled_300x300.jpg

Lepa

Háromnegyed óra nyáladzásra számítok; lássuk, mi lesz belőle. Hát az. Egyik fülemen be, másikon ki. A Saving All My Love For You ismerős, talán ez lehetett valami korai nagy slágere, vagy valami filmben hallottam (Több mint testőr?). A Greatest Love of Allban azért vannak jó adag beleéléssel elénekelt sorok, igazán érzelmes dal. A záró szám nyálfaktora viszont 10/10, így a lemez 10/4.

C+ (4)

Dönci

Na, ez a soul az a műfaj, amelyet Puzsér szerint 8 DJ szeret itthon, ezért egy ország hallgatja. Igazat adok neki ebben. Hű, lehet, hogy baj lesz: még a felénél sem vagyok, de már túl hosszú. :D Az All at Once olyan, mint egy rossz Disney-dal. Na, végre vége. Sokszor zavart, 4 pontnál többet nem ér.

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr427765034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása