2015. szeptember 28. 02:30 - Az 500 legjobb album 2 arca

230. Patsy Cline – The Ultimate Collection (2000)

patsy.jpg

Dönci

Hm, a Crazy c. dal ismeretében nem vártam ennyire sablonos sanzon-country stílust (avagy country sanzonokat). Függetlenül ettől kellemesen érint ma, de tény, hogy csak úgy elmúlik a háttérben, hiszen a 6. számnál járok, és most jutott eszembe, hogy írjak valamit. Oké, ha őszinte akarok lenni, a Crazy is csak a C. R. A. Z. Y. c. film miatt kelt bennem kellemes hangulatot, mert stílusában ugyanolyan, mint a többi. :) Az első lemez itt is egy ötös. Hát, túl vagyok a második lemez felén, de semmi érdemleges. Csak úgy mennek a dalok egymás után sorban. Azt hiszem, a Back in Baby's Arms is benne volt a C. R. A. Z. Y.-ben. Vagy máshonnan ismerem. Igazából nem nagyon érzem a különbséget a dalok között. Tempóban és stílusban is mindegyik ugyanolyan. Ebből a 32 számból össze lehetne állítani egy max. fél órás, élvezhető lemezt. Az Alwayst is ismerem. Négyesre ítélem.

C+ (4)

Lepa

Na, még egy válogatás. Nem ismerős a csaj neve. Átlagos countryként indul. Úgy is folytatódik. Utálom, amikor ki lehet találni a negyedik sort, ki lehet találni a sor végét dallamilag és szövegileg is. És nem kell megnézni a szám címét, mert a refrén utolsó sora az. Szörnyen klisés dolog a countryzene, akkor is, ha esetleg az úttörői maguk fektették le ezeket a kliséket. Egy számot se tudok megjegyezni vagy kiemelni, pedig szeretnék. Ez az album max. olyanoknak lehet érdekes, akik szeretik az ilyet – de kik azok??!

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr577843358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása