2015. október 07. 02:21 - Az 500 legjobb album 2 arca

221. Bruce Springsteen – Nebraska (1982)

bruce_sprinsgsteen-nebraska_300x300.jpg

Lepa

Pont tegnap* néztem az E.T.-t, ami szintén 1982-es, de teljesen más a hangulata. :) Mindenesetre bejön ez a szolid, csendes kezdés. A többi szám se viszi túlzásba a zúzást… a Johnny 99 ezekhez képest már szinte vad, pedig akusztikus; ezt a számot már ismertem is. Amúgy egyáltalán nem rossz az album, de szép csendben végigmegy, és a figyelmemet sajnos ritkán kelti fel igazán.

B (6)

Dönci

Fú, mekkora király a címadó. Pedig country. De mégis, nagyon durván működőképes. Az Atlantic City sem volt rossz. A Mansion on the Hill is egészen kiváló. A Highway Patrolman is kiváló, az előtte és az utána lévő kettő viszont nem tetszett. A Used Cars jó, az Open All Night nem. Megint egy olyan lemez, hogy ami jó rajta, az zseniális, ami meg nem, az pedig végtelenül unalmas. Na, a végén közepes darabok voltak. Hát, kiegyezünk egy hetesben.

B+ (7)

Pedálgyerek Achievement (Nebraska; Atlantic City; Mansion on the Hill)

 

* Nyilván a hallgatás napjához képest tegnap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr477895756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása