2015. október 08. 02:20 - Az 500 legjobb album 2 arca

220. Neil Diamond – The Neil Diamond Collection (1999)

neil_diamond-the_neil_diamond_collection_300x300.jpg

Dönci

A Sweet Caroline aranyos. Kicsit Disney-filmzenés hangulata van. Hangulatában a Cracklin' Rosie és a Song Sung Blue is hasonló volt. A Play Me az első, amit popzenének hívnék. Mármint nem popos, de nem is tűnik sanzonnak annyira (legalábbis az első felében), aztán a vonósokkal már hajlik abba az irányba ismét. A Brooklyn Roadsba beleénekli magát is. A Soolaimon meg tiszta Cat Stevens (vagy fordítva). Az I Am... I Said zseniális. Kap egy hetest.

B+ (7)

Pedálgyerek Achievement (Done Too Soon; I am… I Said; And the Grass Won't Pay No Mind); Virgin Listener Achievement

Lepa

A maga nemében nem is olyan rossz ez a Sweet Caroline. Puhulok. A Song Sung Blue tutyimutyisága is aranyos. Aztán sokáig semmi különös, a Holly Holy tartalmaz némi spirituálét nyomokban. Ez tetszik. A Soolaimon (Szulejmán) elég keletiesen indul, kilóg az eddigiek közül. Amúgy királyos szám. A Walk on Water is király, kicsit ismerős is. Ez sokkal változatosabb, mint aminek indult. Kellemes zene végig, és még éppen nem túl nyálas.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr857895788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása