2015. október 22. 02:06 - Az 500 legjobb album 2 arca

206. Neil Young & Crazy Horse – Everybody Knows This Is Nowhere (1969)

neil_young_and_crazy_horse-everybody_knows_this_is_nowhere_300x300.jpg

Dönci

Az első szám riffje mindjárt tök jó, az ének pedig kellőképpen dallamos. A címadó dal zseniális (és olyan, mintha ismerném, úgyhogy nem leszek virgin). A Round & Round 3 perc után egészen megfog. A Down by the River gitározása fergeteges. A The Losing End nagyon király. A Running Dry is nagyon tetszik, a hegedű mindenkit mélyen megérint, aki hallgatja (és most a mindenki én vagyok). :D Már értem egyébként, miért tartják zseninek a csávót. A végén még 10-est kap ez a lemez is. A Cowgirl in the Sandben is nagyon jól gyűrik a gitárt. Eléggé hangulatos album volt ez. Megkapja a tízest, mert jó fej vagyok ma.

A+ (10)

Neil Young Little Expert Achievement; Pedálember Achievement

Lepa

Nem tudom eldönteni, tetszik-e. Vannak jó részek, rossz részek, de még csak bekategorizálni se tudom ezt a zenét. A végére egyre kevésbé tetszik, egyszerűen uncsi. Nem maradt meg belőle szinte semmi.

B- (5)

Neil Young Little Expert Achievement; Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr427991695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása