2015. november 01. 09:16 - Az 500 legjobb album 2 arca

196. Little Walter – The Best of Little Walter (1958)

little.jpg

Dönci

A My Babe aranyos kis blues, a szájharmonika tetszik benne. A Sad Hours még jobb, azt még órákig elhallgattam volna. Utána viszont jönnek egymás után sorban az ugyanolyan stílusú, hangulatú, szerkezetű számok, amelyeket nehéz is megkülönböztetni egymástól. Viszont egyik sem zavaró a háttérben. (Részemről szólhatna Lepa sokszor említett, képzeletbeli kávézójában.) A Juke viszont valamiért idegesít. Túl standard és monoton. Kap egy korrekt ötöst.

B- (5)

Full Virgin Listener Achivement

Lepa

Little Walter névvel milyen más zenét is lehetne nyomni, mint bluest? Amúgy nem ismerős a neve. Teljesen standard blues-sablonok egymásutánja, bár ne feledjük el, hogy ez 50-es évek! Jó régi cucc. Amúgy mai füllel minden szám ugyanolyan. Ha enyém lenne a Mojo kávézó, ez (is) menne ott háttérzenének.

B (6)

Full Virgin Listener Achivement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr398038780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása