2015. november 02. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

195. R.E.M. – Murmur (1983)

r_e_m-murmur_300x300.jpg

Lepa

Nem rossz a kezdés, de nem is kiemelkedő. A Pilgrimage elvontabb, de jobban tetszik. A Perfect Circle is kiemelkedő, de a köztük levő számok se rosszak. Kicsit tingli-tangli soft-rock, de igen kellemes zene. A We Walk is tetszik, de egyik számot se érzem kirobbanóan jónak, inkább csak közepesen jó színvonalú nóták vannak. Kocsiban hallgatnám egy hosszú utazáson, de magamtól nem annyira.

B+ (7)

Dönci

Ismét egy király évjáratú lemez. :) A Radio Free Europe mindjárt gigasláger a lemez elején. A Pilgrimage eggyel elvontabb, de az is csodálatos. A Laughing is nagyon hangulatos. A Talk About the Passion is óriási darab, belemászik az ember fülébe rögtön. A Moral Kiosk is kiváló, mennyire tök jó dallama van a refrénnek. A Perfect Circle egy csoda. A Catapult gyengén indul, de a refrénre megérkezik, és onnantól a verzék is jobbnak tűnnek. :) A Sitting Still nagy kedvencem. A 9–9 az első közepes a lemezen. A Shaking Through is erős közepes. A We Walk megint fantasztikus. :) A West of the Fields is hangulatos a végén. Kap egy kilencest.

A (9)

Címkék: 1983 r.e.m murmur
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr868041408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása