2015. november 07. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

190. The Flying Burrito Brothers – The Gilded Palace of Sin (1969)

the_flying_burrito_brothers-the_gilded_palace_of_sin_300x300.jpg

Dönci

Countrys beütéssel nyitnak. A Sin City megint csak country, ez a lassúbb fajtából. A Dark End of the Street az első, amelyik igazán tetszik. Hm, valamiért most a My Uncle is működött. A Hot Burrito #1 is ügyes darab, a 2. viszont nem annyira. Az csak egy közepesre elég. Hát, volt jobb lemez. Kap egy erős ötöst.

B- (5)

Full Virgin Listener Achivement

Lepa

Na, nézzük ezeket a repülő burrito-testvéreket. Countryzene, mi más lenne? Ó, most látom, Gram Parsons is zenekartag, tőle már hallottunk zenét a listán. A Wheelsben van valami szörnyen torz hang, talán gitár, vagy nem tudom, de elég zavaró. Ha jól hallom, elég sűrűn térnek vissza vallásos témák. Amúgy teljesen szabványos country-/folkalbum. Nem nagyon hallgatnám magamtól. Kiemelni se tudok semmit, bár a Do You Know How It Feels szövege legalább nem annyira szokványos. A Hippie Boy is inkább érdekes a vége fel a kórussal, mint jó. Hát, ez is megvolt.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr918041506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása