2015. november 27. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

170. The Byrds – The Notorious Byrd Brothers (1968)

byrds.jpg

Dönci

Az első szám egészen derekas, tök jók a vokálok. A Goin' Back és a Natural Harmony is kellőképp pszichedelikus. A Draft Morning is súlyos. Még a Change Is Now countrys beütése is bejön. A Tribal Gathering meg egészen egyszerűen zseniális. (Második hallgatásra tűnt fel benne a Take 5 témája.) És a maradék is rendesen nagy királyság volt. Meg is hallgatom újra őket. Meg nem szabad elfelejteni, hogy 1968-ban mennyire modern hangzás volt ez. Meg ezek a srácok azért nagyon tudnak énekelni. Tökre király vokálharmóniákat találtak.

A (9)

Pedálember Achievement

Lepa

Az első három szám közül jó a Goin' Back és a Natural Harmony is. Biztató kezdés. A Get to You aranyos még. A többivel sincs baj (pl. Change Is Now), csak kicsit nehéz rá figyelni, olyan selymes, lágy, andalító. A Space Odyssey se rossz a végén, mindezzel együtt nálam hetest kap.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr878117080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása