2015. december 31. 01:36 - Az 500 legjobb album 2 arca

136. The Replacements – Tim (1985)

the_replacements_tim_300x300.jpg

Dönci

A Hold My Life elég frankó. Ez is jól hozza a new wave gitáros vonalát. Akár a The Clash is írhatta volna. Fú, és mesternégyessel nyit a lemez, a következő dalok is nagyon erősek. A Waitress in the Sky gyengébb, de az is 8-as önmagában. A Swingin Party is egy korrekt 9-es darab. Utána meg pörögnek a 10-es dalok ismét. Zseniális ez a lemez. Megkapja ma a 10-est tőlem. (Mondjuk másodjára már nem volt olyan elképesztő, de az első hallgatás élménye számít.)

A+ (10)

Virgin Listener Achievement; Pedálember Achievement

Lepa

A Let It Be albumuk eléggé tetszett, nézzük a Timet. A Hold My Life egyből jó szám. Az I'll Buy még jobb. Utána kicsit nehezen figyeltem, de háttérbe jó volt. A Bastards of Youngra felkapom a fejem, nagy slágernek tűnik. A recept ugyanaz, mint múltkor: fogós, popos dallamok, energikus hangszerelés, cobaines énekhang. Nyerő recept ismét. A Here Comes a Regular megkoronázza a végét.

A- (8)

Pedálgyerek Achievement (Hold My Life; I'll Buy; Left of the Dial; Little Mascara; Here Comes a Regular)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr498202240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása