2016. január 16. 01:20 - Az 500 legjobb album 2 arca

120. Sly & the Family Stone – Stand! (1969)

sly_and_the_family_stone_stand_300x300.jpg

Dönci

Na, a címadó nem is rossz az elején. Pedig nem kenyerem a stílus. A Don't Call Me Nigger, Whitey eléggé erős szövegű darab '69-ből. Ráadásul zeneileg is bejön az eltorzított, széteffektezett megoldássorozat. Hm, ma az I Want to Take You Higher is tetszik. Fura egy nap ez. A következő 3 viszont közepes. A Sex Machine instrumentális őrülete is kedvemre való. Na, akkor kapjon egy hetest.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Hmm, már volt ez a zenekar, de semmi se rémlik róla… hamar felejti az ember a zenét. Elég beteges zene néhol, főleg a Don't Call Me Nigger, Whitey. Amúgy jó, vicces dal (zeneileg is). A harmadik szám nem tűnik fel, a Somebody's Watching You megint jó. Viszont utána megint egy uncsibb szám jön. A Sex Machine-ben durvák a „beszélős" gitáreffektek (ha egyáltalán gitár az...). Hangszeres tudás az van, ezt meg kell hagyni. Jó hosszú szám, majd felveszem arra a válogatásra, amire 5-6 db. tízperces számot akarok rakni. :) Mindenesetre a lemez végére érve teljesen biztos vagyok az értékelésemben: ez egy tipikus hatos.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr288258730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása