2017. május 13. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

246. Jackie Wilson – (Your Love Keeps Lifting Me) Higher And Higher (1967)

Dönci

Ez is óriási klasszikus, több filmben és reklámban szerepelt, mint amennyit számon lehet tartani. Igazi kis happy-go-lucky. Táncolható meg minden. A fúvósok is aranyosak benne. Vannak fejhangok meg minden. Nem tehetek róla, nekem most mosolyt varázsolt az arcomra, úgyhogy legyen ez egy erős hetes (mert zeneileg összesítve elég minimál).

B+ (7)

Lepa

Ez is a szimpatikusabb régi souldalok közül való – nagyon táncolható a ritmusa, és szívet melengetően vidám a dallama. Mondjuk mai füllel ez is inkább egy Bud Spencer-film filmzenéje lehetne, mint a hétvégi diszkók legfőbb slágere, de ez egyáltalán nem baj (pláne, ha megnézzük, mik a mai diszkók fő slágerei...). Az énekteljesítmény is jó, ezt is ki kell emelnem.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr1212488041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása