2017. augusztus 02. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

165. Tracy Chapman – Fast Car (1988)

Lepa

Jó is, hogy jött ez a dal, mert hetek óta nem jutott eszembe Tracy Chapman neve – biztos a másik híres Chapman szorította ki a memóriámból. De a számot is szívesen hallom újra, emlékszem, annak idején tetszett ez az album, de nem hallgattam újra azóta. Lehet, hogy megérné. Sugárzik belőle valami nagyon természetes egyszerűség, őszinteség. És az előadásmód is sallangmentes, pedig szép énekhangja van a csajnak, érződik, hogy sokra képes.

A- (8)

Dönci

Jó kis lemez volt ez. Utólag sokkal magasabbra értkelném, mint most. De hiába, az első hallgatás számít. Hangulatos a szöveg, a refrén jól pörög a verzéhez képest. Igazából ezt ilyen sivatagban autózáshoz ajánlanám, mert a gyors robogáshoz nem sok köze van. De a végtelen homok valahogy illik hozzá. Tracy hangja nagyon jó. Kap egy nyolcast.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr9612701931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása