2017. augusztus 06. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

161. Ray Charles – I Can't Stop Loving You (1962)

Lepa

Ez egy feldolgozás, pedig 1962 se ma volt, de az eredeti egyenesen '58-ból származik, sőt, a felvétel az előző év december 30-án készült. Tök jó lehet stúdiózással zárni egy évet a két ünnep között. Persze az adatokat a Wikipédiáról tudom. Szívesen írnék magáról a zenéről is, de sajnos sokat nem tudok, tipikus régi soulsláger, elég tingli-tangli, az énekteljesítmények persze jók, a szöveg meg a korának megfelelően semmitmondó.

B (6)

Dönci

Na, ez egy feldolgozás (ismét). Fura, hogy mennyi feldolgozás kerül egy ilyen listára. Annyira hallatszik, hogy az '50-es évekből való az eredeti, hogy még ezt is oda sorolnám hallás alapján. Durva, hogy egy évvel később már a Please Please Me szólt mindenhonnan. Minden vagányságot mellőz ez a dal. Sok ilyet hallottunk már, és jobbat is ebben a kategóriában (pedig nem is szoktam ezeket szeretni). Sajnos túl hosszú és túl nyálas ahhoz, hogy jó értékelést kapjon.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr6712701989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása