2017. augusztus 09. 07:58 - Az 500 legjobb album 2 arca

158. Bill Haley & His Comets – Rock Around the Clock (1954)

Dönci

Na, ez is világhíres rock 'n' roll. Addig fejlesztette a beszámolást, ameddig csak lehet. Ezután minden más már csak utánzat lehet. Hangulatos fúvósok, jó kis gitárszóló, nem is kell más. Hatásában is nagy, önmagában is jelentőségteljes. Kap egy korrekt 10-est.

A+ (10)

Lepa

Minden idők talán leghíresebb rock n' roll nótája, ami végül is megalapozta, elindította és híressé tette az egész műfajt. Ez még egy igazán táncolható válfaja a zenei stílusnak, akkor még igazi tánczene volt, ez ma sajnos hiányzik a rockból, viszont mennyivel menőbb zenék vannak már! :) Mivel ma is nagyjából megállja a helyét, és rendkívül jelentős, kap tőlem egy szép, objektív nyolcast (hiába, mára ezt már sokan túlszárnyalták).

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr5712729892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása