2017. november 21. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

54. Percy Sledge – When a Man Loves a Woman (1966)

Dönci

Ilyen címmel volt egy film is. Meg Ryan alkesz volt benne, Andy Garcia meg a szenvedő apa, aki próbálja az asszonyt kirángatni belőle. Amúgy egészen nyálas szerzemény, de annyira nem bánt, mint szokott. Lehet, hogy azért, mert egy felgyorsított keringőről van szó? Nagyjából ennyit tudok róla elmondani.

B (6)

Lepa

Klasszikus soulnóta, ismerem régóta, pedig sose szerettem volna, ha túlzottan tágra bővül a zenei műveltségem ebben a műfajban. Sajnos mai füllel ez is csak egy sablonos, érzelgős tucatdal a régi időkből, aminek pont akkor halkul el a vége, amikor egy kis izgalom támadna a fúvósok megjelenésével. Ráadásul már 1966-ban járunk, amikor nagyon izgalmas dolgok is születtek a popzenében. Ezért nem tudok sajnos jószívű lenni az értékelésnél.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr2313303993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása