2015. január 11. 06:28 - Az 500 legjobb album 2 arca

490. ZZ Top – Tres Hombres (1973)

zz_top_tres_hombres.jpg

Dönci

Szerintem csak olyan ZZ Top-számokat ismerek, amik feldolgozások. Amúgy jól indul a lemez. Király kis gitárzene. Jó album ez, a bónuszokat majd külön értékelem. Nélkülük kap egy gyenge nyolcast. (A bónuszokról: Fú, az élő darabok elég bikák. Azok megerősítik a nyolcast.)

A- (8)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Na, őket se nagyon ismerem, csak névről. Az első szám átlagos „rokkolás”. A második is, de kicsit jobb hangulata van. A Beer Drinkers… bizonyítja, hogy a gitárnyűvés terén nekik sincs szégyenkeznivalójuk. A Master of Sparks a legjobb eddig a lemezen. Aztán a La Grange a következő, ami feltűnik. A Shiek jó kis instrumentális háttérzene/filmzene lenne, de a vokál elrontja. :) Az utolsó szám uncsi, de amúgy se ért volna többet 6-nál a lemez, nem az én stílusom. Zeneileg legtöbbször amúgy okés, főleg az énekstílussal van bajom. (A bónuszok alapján élőben jók, erőteljesen szólnak.)

B (6)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr627057817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása