2015. január 16. 12:32 - Az 500 legjobb album 2 arca

485. Earth, Wind & Fire – That's the Way of the World (1975)

thatstheywayoftheworld300x300.jpg

Lepa

A fejek viccesek a borítón. A Shining Star jó kezdés, a címadó már nem annyira tetszik. Jó sok nyivákoló fejhang van. A Happy Feelin' olyan, mint a címe. Tökéletes háttérzene egy 70-es évekbeli filmhez, valami Bud Spencer-filmhez tudnám elképzelni. Az Africano intrója nagyon jó, végre egy teljesen más stílus – de aztán beáll a sorba. Amúgy aranyosak nagyon, meg nagyon profi énekesek és jó zenészek, de nagyon eljárt az idő e fölött a zene fölött.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Mennyivel másabb zenék mentek a '70-es évek diszkóiban, mint manapság. Mondjuk a funky annyira nem kenyerem. Ez szerintem teljes mértékben háttérzenének való. Vagy filmzenének. :D Magamtól sosem tenném be, koncerten nem hallgatnám akkor sem, ha ingyen lenne. És nem azért, mert zavaró vagy rossz. Pusztán a stílusa miatt. Az Africano a legjobb eddig. Lehet, hogy az ének zavar ebben a zenében? Az utolsó szám azért már egy kicsit zavar. Kap egy erős ötöst.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr47077435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása