2015. január 20. 06:54 - Az 500 legjobb album 2 arca

481. Steve Earle – Guitar Town (1986)

guitar_town_1.jpeg

Lepa

Na, ez már vegytiszta country, eddig ilyen nem is volt. A címadó szám jó, a második és a harmadik se rossz, bár a Hillbilly Highway annyira sematikus, tipikus. Persze egy lassú ballada is kell az albumra, ez a My Old Friend the Blues. A Someday biztos nagy Steve Earle-slágernek számít, nagyon rádióbarát (persze a többit is nyugodtan le lehet adni bárhol). A lemez második felére már unni kezdem. Igényesek a számok, de ez könnyen unalomba fulladó stílus. A Little Rock 'n' Roller, ha jól értem, a lányának íródott. Jó nyálas, de azért jó. Az utolsó megint elmegy, de az ilyet max háttérzenének hallgatnám, és azt se magamtól. Az élő bónusz szám vagány, koncerten jobb lehet egy ilyen banda.

B- (5)

Full Virgin Listener Achievement

Dönci

Ajajj, az első szám nagyon country. Meg a többi is. Hú, de unalmas már a 4. számnál… Eddig az 5. a mélypont. A lemez második felében már nem is nagyon tudtam megkülönböztetni a számokat. Ez elég gáz. Ez max. háttérbe jó valahol, ahol az a cél, hogy ne zavarjon a zene. Erre nem kell, nem lehet figyelni. Stílusán belül lehet, hogy nagyon jó, de soha nem hallgatnám. A bónuszt meg sem hallgatom. Remélem, több lemez nem került a listára ettől a komától.

C+ (4)

Full Virgin Listener Achievement; Terrible First Date Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr607084383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása