2015. január 21. 06:59 - Az 500 legjobb album 2 arca

480. D'Angelo – Voodoo (2000)

voodoo.jpg

Dönci

Az első szám halálosan unalmas. A második sem kezdődik jobban. Ezek alapján háttérzenének alkalmas. A Left & Right is uncsi. Igazából azt érzem, hogy minden alap ugyanaz. A tempó sem változik egyáltalán. Azért elég szomorú, hogy ennél csak eggyel jobb a Mellon Collie... a RS szerint... A Send It on az első szám, ami megfog. A Feel Like Makin' Love sem rossz, bár a végére az is túl hosszú lesz. A többi észrevétlen marad. A 12. szám jó, az tetszik eddig a legjobban. Az utolsó szám is feledhető. Kap egy erős négyest ez is.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Lepa

Jaj, hogy fogom én ezt bírni 80 percen keresztül? Csak akkor fogok írni, ha van kiemelendő szám. A Chicken Grease elmegy. Aztán egyedül az Untitled végén kapom fel a fejem. Az egész albumról a legjobb, amit el tudok mondani, hogy rázom az ütembre a lábam, és hogy jól énekel a srác. De zeneileg nem tud megfogni, sőt, legnagyobb részt kifejezetten uncsi. Az utolsó szám legvégére jó lehet elaludni. Ha lenne egy kávézóm, mehetne az album a háttérben, de csak amikor nem vagyok ott.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Címkék: 2000 voodoo dangelo
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr797084395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása