2015. január 22. 06:47 - Az 500 legjobb album 2 arca

479. Smashing Pumpkins – Mellon Collie and the Infinite Sadness (1995)

mellon_collie.jpg

Lepa

Nem megyek bele a részletekbe. Egy monumentális, változatos, gyakorlatilag végig jó album (rövid mellékvágányokkal). Méltánytalanul le van csúszva az 500-as listán. Nekem a kedvenc SP-albumom (beleértve a Smashing Pumpkinst és SP-t is). :)

A+ (10)

Dönci

A címadó dal simogatja a lelkem így reggel. Meg az is jó, hogy folyamatosan keményedik az album, illetve jól egyensúlyoznak, mert minden hangulathoz megtalálható dal a lemez(ek)en. A Muzzle mekkora kedvencem! :) Ó, a Porcelina… mennyire csodálatos. Igazából azt is nehéz eldönteni, melyik CD a jobb. Annyira esszenciális minden darab. A Bodies is örök kedvenc. Az XYU is nagyon a szívemhez nőtt. A Beautiful és a Lily kettőse frenetikus. A By Starlight sötétsége is remekbe szabott. Ma is csak 10-es kaphat ez a gyönyör.

A+ (10)

Proud Owner Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr917084401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása