2015. január 24. 12:07 - Az 500 legjobb album 2 arca

477. Loretta Lynn – All Time Greatest Hits (2002)

ll_300x300.jpg

Lepa

Na, még egy „kis" country! Kíváncsi vagyok, hány számig lesz érdekes. Nem kifejezetten rosszak a számok, de mind ugyanolyan, és egyből elfelejtem őket, amint végük. Szerencsére rövidek. A Don't Come Home A-Drinkin' egész jó. Elég sok a feminista, legalábbis anti-hímsoviniszta szöveg. A One's on the Way is jónak tűnik, bár az összes szám nagyon hasonló. A Louisiana Woman is aranyos, de ezek inkább jópofa számok, mint zeneileg értékes slágerek. A Trouble in Paradise se annyira rossz, meg a felelgetős (férfi-nő) számok. Az Out of My Head and Back in My Bed szövege is vagány. A She's Got You se szörnyű. Én mondjuk eleve nem raknék best ofokat az 500-as listára, de azért van jó pár hangulatos, aranyos szám, ezért megadom neki a kegyelem 5-öst. (Nem merek beírni magamnak virgint, meg egy csomó szám kicsit "ismerős".) :)

B- (5)

Dönci

Ismét country. Ismét nagyon nehéz különbséget tennem a dalok között. Ismét nagyon unom. Eléggé szenvedek ettől a zenétől. És hátránya, hogy még a fele visszavan. Már csak négy szám. Ezt már fejen állva is kibírom. Rendkívül idegesített ez az album. Az elejétől a végéig, és túl hosszúnak is bizonyult. Remélem, több lemez nem lesz ettől az előadótól. Mondjuk nem tudom, teljesül-e a virginség a Terrible First Date-hez, mert mindegyik szám ugyanolyannak tűnik, tehát a másodiktól kezdve az összes „ismerős". De úgy döntöttem, a szenvedésért beírom magamnak azt is.

C- (2)

Terrible First Date Achievement; Mazochist Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr217090149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása