2015. február 01. 14:55 - Az 500 legjobb album 2 arca

469. Fugees – The Score (1996)

fugees.jpg

Lepa

A Ready or Not refrénje ismerős (addig nem történt semmi különös). A Zealots reggae-hatású refrénje is jó. A Fu-Gee-La elmegy, de nemtom, jó lesz-e 3 verzióban hallani egyazon albumon. A Killing Me Softly egyértelműen a legnagyobb sláger, vagy csak erős a nosztalgiafaktor, mert ezt ismerem. A The Mask elmegy, de a vége felé uncsi. A No Woman, No Cry e feldolgozását még nem ismertem, de elég jó lett, megfelelő mértékben írták át. A végére már eléggé unom az albumot, sok a közjáték is. Amúgy a dallamosabb számok jók, a több rapet tartalmazók uncsibbak. A Mista Mista jó poénos a végén. Kávézóba elmegy.

B- (5)

Dönci

Nem rosszak a számok, de magamtól nem tenném be őket. Viszont a háttérben szerintem jól hangzanak. A Killing Me Softly feldolgozása régen is tetszett, most is. A bónuszok (és remixek) se rontanak a lemezen. Kap egy erős hatost, mert – bár kevés kiemelkedő darab volt – egyik sem zavart, és nem is untam meg.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr57127013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása