2015. február 04. 06:23 - Az 500 legjobb album 2 arca

466. Otis Redding – Live in Europe (1967)

466.jpg

Dönci

Az első számból és a My Girlből másik verziókat hallgattam. Amúgy nem rossz muzsika, az I've Been Loving You Too Long érthető, miért akkora sláger. A These Arms of Mine-ból is másik verziót kellett keresnem. A Day Tripper ügyes. A Try a Little Bit of Tenderness nagy királyság. Kap egy hetest.

B+ (7)

Lepa

Az első számot sehol nem találom, muszáj volt egy nem live verziót letölteni, de végül is abban az időben a stúdió is nagyjából élő felvétel volt. A Can't Turn… királyos hangulatú, tetszik, hogy belehallatszik a közönség ovációja. Sajnos a My Girl is csonka, pedig jó szám. A Satisfactiont jól tolja. A Fa-Fa-Fa-Fa-Fa is bejön. A These Arms of Mine sem található meg sehol élőben, meghallgattam a stúdióverziót, nem rossz. A Day Tripper királyosan át van dolgozva. Akkoriban ez nem volt túl régi szám, még létezett a Bitlisz. Pozitív meglepetés a lemez: nem számítottam semmire, de jó hangulatomban kapott el, és tovább javított rajta. Vidám hallgatnivaló, jó élmény. Egyetlen furcsasága, hogy koncertlemeznek elég rövid (de ez amúgy nem is baj).

B+ (7)

Pedálgyerek Achievement (Can't Turn You Loose; Satisfaction; Fa-Fa-Fa-Fa-Fa; Day Tripper)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr37130437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása