2015. február 05. 07:12 - Az 500 legjobb album 2 arca

465. Coldplay – A Rush of Blood to the Head (2002)

465.jpg

Lepa

Kicsit stresszes a délelőtt, rövid leszek. Jó album, kiemelendő számok: Politik, God Put A Smile…, The Scientist, Green Eyes, A Whisper. A Clocksot viszont már annyira sokszor hallottam, hogy unom a riffjét, a dallamát egyaránt. Az Amsterdam se rossz. Elég jó album, kicsit depis néhol, de végig színvonalas, csak 1–2 észrevétlenebb számmal.

A- (8)

Dönci

A Politik nagy nóta, jó kezdés. Az In My Place is király. Majd akkor írok, amikor gyenge szám lesz, a The Scientist amúgy nagy kedvencem. Most eléggé megtalált ez a lemez, eddig  legalábbis úgy érzem. A Daylight monokróm vége is tetszik, még az elhalkulás is jó. Az A Whisper volt az első gyengébb (de ez is a többihez képest). Hát, ez király volt, asszem pedálozok is.

A (9)

Pedálember Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr447130459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása